CONSELLS I INDICACIONS

A continuació oferim un breu resum de consells i indicacions pel proper diumenge:

COM ARRIBAR

POSSIBLE ESTACIONAMENT


HORARIS PUIG RUNNING RACE

09:00 Apertura de recollida de dorsals
Aquesta recollida es farà en tres blocs ordenats per cognoms. Un cop recollida la bossa del corredor hauràs de posar-te el xip cronometrador al turmell comprovant que dorsal i número de xip coincideixen. Aquesta bossa del corredor inclou: Samarreta, Dorsal, Imperdibles, Obsequi. 

09:00 Apertura de zona d'escalfament.
Trobaràs una zona d'escalfament just al costat de la zona central i de sortida. Hi haurà habilitat un espai de terra i gespa per exercitar abans de la sortida així com un espai amb dos serveis per als corredors/es. També podreu demanar aigua i servei de fisioterapèuta durant aquest espai de temps.

10:30 Tancament de recollida de dorsals.
Tot participant ha de recollir el dorsal en el temps establert per l'organització. No s'entregarà cap dorsal fora d'aquest termini. 

10:50 Briefing Participants.
A la zona de sortida (Arc Crossedline) es farà el briefing previ a la cursa. Les indicacions que es donaran seran molt importants pel desenvolupament de la prova.

11:00 SORTIDA 1a Edició Puig Running Race
Es farà al so d'una sirena. Tancarà cursa el vehicle d'organització.


PROCEDIMENT ARRIBADA
L'arribada es troba ubicada al mateix punt que la sortida, uns metres abans (Arc Intersport) S'habilitarà un passadís pels participants. Un cop creuada la línia de meta s'haurà de depositar el xip en una caixa que es trobarà al costat i seguir el camí habilitat per accedir a la zona d'avituallament. 

PUNTS DE CONTROL
Al llarg del recorregut es trobaran dos punts de control. El segon d'ells a l'Ermita del Puig de la Creu. Tot participant no registrat en un d'aquests punts quedarà apartat de les classificacions finals.

AVITUALLMENTS
Hi haurà dos punts d'avituallament. Un al cim del Puig de la Creu i un altre a la zona d'arribada. A l'ermita Trobareu cada 10m una caixa de cartró amb una bossa per dipositar el got d'aigua o isotònica que prengueu. L'organització pot excloure un participant per haber llençat un got fora de la zona marcada.

NORMATIVA
Recomanem accedir a l'apartat normativa per tal de conèixer més a fons els punts de regles de Puig Running Race.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada